expressno - prodaja bicikala
aparati za vodu         Expressno - Prodaja bicikala, aparata za vodu, distribucija vode i ugradnja Digi tv, Pancevo
povoljan bicikl
 
 
aparati za vodu

prodaja bicikala 
voda Zlatibor izvor bicikl kupovina - bike - povoljno  


  Copyright © 2010. EXPRESSNO. All rights reserved.  

1996 - 2011 Expressno - prodaja bicikala, aparata za vodu i distribucija vode

Ulica Dimitrija Tucovića 49, 26000 Pančevo, Srbija
tel: 062/225-122, express@panet.rs

Prodaja bicikala, aparati za vodu, aparata za vodu, distributer, distribucija vode, prodaja biciklova, bicikl, kupovina bicikala, Pancevo, Pančevo, kupujem, ExpressBike izvorska voda, bidoni 18.5, povoljni biciklovi, popust, akcija, aquaexpress,

Firma "Express Bike" postoji od 1996. godine i u prvih 8 godina svoga postojanja, do 2004. godine, bavila se distribucijom bicikala marke "Capriolo" na celoj teritoriji Vojvodine i Srbije. Vodeći se idejom da je najbolja mušterija zadovoljna mušterija, "Express Bike " uspeva za to vreme da stekne status poznatog, pouzdanog i kvalitetnog distributera, čija je specifičnost pre svega stalan i neposredan kontakt sa kupcem. Distribucija jednog proizvoda ne podrazumeva samo njegovu prodaju krajnjem korisniku, već i održavanje, što u slučaju „ Express Bike-a“ znači mogućnost saveta pri odabiru i kupovini određenog modela, obavljanje „nultog“ servisa neposredno pre prodaje svakog pojedinačnog bicikla, kao i njegovo održavanje u garantnom roku, ali i nakon njega.

Ovakva vrsta poslovnosti "Express Bike-a" nagrađena je u vidu broja kupaca koji se tokom godina neprestano uvećavao, ali i prepoznavanjem njegovog kvaliteta u pružanju usluga i od strane drugih imena osim marke "Capriolo". Tako je firma "Express Bike " od 2005. godine postao distributer firme "Aqua Well" iz Novog Sada, privrednog društva koje se bavi distribucijom prirodne izvorske vode sa Zlatibora u pakovanju od 18,9 litara i aparata za vodu. Godinu dana kasnije, od 2006. "Express Bike " počinje saradnju sa firmom "Digi SAT", koja se bavi instaliranjem telekomunikacione opreme i reemitovanjem televizijskih i radio kanala. Sve ove navedene aktivnosti firme danas su objedinjene pod novim sloganom "Expressno", koji treba da predstavlja moto svih njenih daljih poslovnih aktivnosti.